PENGUMUMAN

Kepada para pelanggan setia baru dan lama, mulai bulan Mac 2012 terdapat kos penghantaran RM5 sahaja untuk penghantaran di sekitar Pulau Labuan, Jika tidak mahu, anda boleh memilih untuk mengambil coklat di rumah kami sahaja iaitu di Taman Layang-Layangan..alamat rumah kami akan beri kemudian...HARAP MAKLUM..terima kasih

Sewaan Chocolate Fountain


1. Sewaan mesin coklat : RM100/sehari.
2. Refundable deposit : RM150 yang akan dikembalikan jika mesin akan dipulangkan berkeadaan baik, motor berfungsi baik, auger dan tower tidak remuk dan patah.
3. Belian coklat dip : RM50/kg

**Kami menyediakan mesin coklat 3 tingkat yang memerlukan 2kg coklat untuk menghasilkan pancuran coklat yang penuh dan menarik.

Ayuh buat tempahan sekarang, tetamu anda pasti teruja!

"Chocolate Fountain yang pertama seumpamanya di Labuan..."

Monday, April 11, 2011

Coklat Siti sertai Asean Youth Forum on Innovation and Creativity (AYFIC)

YB Datuk Seri Dr. Maximus Johnity Ongkili, Minister of Science, Technology & Innovation in launching ceremony

Yayasan Inovasi Malaysia akan mengadakan forum remaja asia dalam rekacipta dan inovasi bertempat di Grand Dorsett Hotel, Labuan pada 18-20 April ini.
http://www.yim.my/AYFIC2011


Kami dibawah Kelab Rukun Tetangga Layangan-Layangan telah diberi peluang untuk mempamerkan satu rekacipta hasil dari coklat buatan tangan kami.

Tunggu dan lihat hasil kerastangan kami nanti :D, kami tidaklah mengharapkan apa-apa kemenangan, cuma mahu mengambil peluang mempromosi coklat buatan tangan kami kepada masyarakat Labuan khasnya, InsyaAllah.

0 comments:

Post a Comment