PENGUMUMAN

Kepada para pelanggan setia baru dan lama, mulai bulan Mac 2012 terdapat kos penghantaran RM5 sahaja untuk penghantaran di sekitar Pulau Labuan, Jika tidak mahu, anda boleh memilih untuk mengambil coklat di rumah kami sahaja iaitu di Taman Layang-Layangan..alamat rumah kami akan beri kemudian...HARAP MAKLUM..terima kasih

Sewaan Chocolate Fountain


1. Sewaan mesin coklat : RM100/sehari.
2. Refundable deposit : RM150 yang akan dikembalikan jika mesin akan dipulangkan berkeadaan baik, motor berfungsi baik, auger dan tower tidak remuk dan patah.
3. Belian coklat dip : RM50/kg

**Kami menyediakan mesin coklat 3 tingkat yang memerlukan 2kg coklat untuk menghasilkan pancuran coklat yang penuh dan menarik.

Ayuh buat tempahan sekarang, tetamu anda pasti teruja!

"Chocolate Fountain yang pertama seumpamanya di Labuan..."

Wednesday, December 7, 2011

tempahan dari Scha, tanjung aru

Alhamdulillah, kami menerima tempahan dari pelbagai kawasan di Labuan, kali ini dari kawasan Tanjung Aru, berhampiran Lapangan Terbang Labuan. Memang seronok jika melihat kapal terbang berlepas dan mendarat disini,terasa ia hampir sangat diatas kepala.

Ok berbalik kepada Scha, seorang gadis manis 17 membuat tempahan coklat untuk teman istimewa.Semoga perhubungan berakhir dengan perkahwinan, InsyaAllah.


0 comments:

Post a Comment